16.12.09

How Many Times Have You Searched Google?

Lars og jeg kom til at snakke om vores brug af Google og Google-funktioner i det hele taget. Så kom jeg i tanke om et tidligere indlæg jeg havde lavet: How Many Times Have You Searched Google?

Dags dato tæller jeg 6687 søgninger på Google siden juli 2006... Hvor lang tid tager en enkelt søgning i gennemsnit mon? Eller hvor mange søgninger er det per dag? Jeg fraholder mig fra enhver brug af lommeregner.

1 comment:

Mathilde said...

Nå, havde faktisk troet at antallet af googlesøgninger ville være enormt, sølle 1575 søgninger var det.. Tallet ville selvfølgelig være større, hvis alle søgninger der var talt med, også dem når man ikke lige er logget på goggle. Men i betragtning af, hvor meget jeg synes google er en del af min hverdag på nettet, ja, så er jeg lidt skuffet...

Tjek i øvrigt denne ret sjove artikel fra pol.dk om google: http://politiken.dk/kultur/tvogradio/article917514.ece